Om oss

Vi som skriver på den här sidan befinner oss i olika åldrar, bor i olika städer och arbetar med olika saker. Vi är ett genomsnitt av hur det ser ut i Sverige – och det är vår styrka. Vi kommer att skriva om de saker vi tycker är intressanta och om sådant som vi skulle vilja veta mer om. Skillnaderna mellan oss gör att de texter som skrivs blir helt väsensskilda och helt annorlunda mot föregående och nästkommande text.

Det gör att du som läsare hela tiden får ny information, ny kunskap och nya fakta, tips och tankar. Vi är vetgiriga och kunskapstörstande: det är vår stora styrka. Det vi inte kan – det vill vi veta mer om!

På den här sidan kommer du att hitta allt från recept, tips om catering och hur du planerar en fest vidare till olika träningsformer. Du kommer att få juridiska tips – hur fungerar en vårdnadstvist, vem ärver vad i samband med att någon avlider och vad händer egentligen vid misstanke om ett narkotikabrott?

Vi kommer att skriva om personliga saker såväl som detaljer ur våra professionella liv. Kort sagt: vi kommer att skriva om allt och skapa en sida för alla. Välkommen!