Kategorier
Markiser

Markiser Lidingö – frågor och svar

Funderar du – liksom många andra – på att investera i markiser och genom detta dels förändra karaktären på din villa och dels också få ett stilrent, tidlöst skydd mot solen? Markiser på Lidingö gör skillnad och det är en sund investering att ta – förutsatt att man vänt på några stenar och skaffat sig nödvändig kunskap om hur man ska tänka i samband med valet.

För att förenkla för dig så har vi här nedan sammanställt några vanliga frågor om markiser på Lidingö och vi hoppas att vi – genom svaren på dessa – kan ge dig lite mer kött på benen och förenkla din process.

Fråga: Kommer mina markiser på Lidingö att hålla?

Ja – eller nej. Frågan handlar om att välja rätt markiser på Lidingö. Går du upp lite i pris och siktar på kvalitet på exempelvis väv och mekanik så kommer dina markiser att hålla längre. Det är både enkelt och logiskt, men tyvärr ser man att många fokuserar på att hitta det absolut billigaste. Inget fel i att tänka på att spara pengar, men här gör man den egna ekonomin en björntjänst.

De billigaste markiser som finns på marknaden är sällan anpassade för att tåla vårt klimat. Vilket konkret innebär att de går sönder, rostar och släpper från väggen i samband med att den första vintern kommer. Genom att köpa markiser på Lidingö som anpassats för vår vinter så får du en längre hållbarhet och en säker investering.

Fråga: Vad ska jag tänka på i samband med att jag köper markiser?

Det finns många saker att ha i åtanke. Hur stora markiser ska jag köpa – tänk på att leverantörer mäter hela konstruktionen och inte enbart väven! – och hur ska jag montera dem? Vilken färg är bäst – och vilken typ av duk är egentligen mest hållbar samt ger bäst skydd? Vi skulle här definitivt peka på vikten av professionell hjälp. Kontaktar du en seriös leverantör så får du även ett hembesök inkluderad och med detta också den hjälp du behöver för att göra ett bättre val.

Fråga: Kan jag själv montera mina markiser på Lidingö?

Det finns inga lagliga hinder för detta, men däremot så ska man veta att det handlar om ett svårt jobb. Markiser är dels tunga och dels så är de otympliga. Det är helt enkelt svårt att montera dem rakt och riktigt. Vi skulle – återigen – hänvisa dig till en seriös leverantör som, utöver att hjälpa dig att välja rätt markiser på Lidingö, även kan hjälpa dig med monteringen. Detta ger dig även en garanti på jobbet!

Fråga: Varför välja markiser som solskydd?

För att markiser dels är snygga och dels också väldigt funktionella. Idag kan du även addera bekvämlighet till detta. Dagens markiser kan styras via fjärrkontroll eller via sensorer. Det senare fungerar även vid vind – blåser det på så fälls markiserna in per automatik. Det är helt enkelt ett väldigt bra, snyggt och tidlöst val.