Kategorier
Okategoriserade

Ta hjälp från en cateringfirma vid evenemanget

Det är tusen olika saker som ska ordnas inför ett större företagsevenemang. Därför är det klokt att i god tid ta kontakt med en cateringfirma gällande maten.

Redan när chefen kom in på rummet visste du vad som gällde. Nu var det dags att börja planera för det årliga kundevenemanget. Den mycket populära bjudningen som kommer varje år vid samma tid. Men också det evenemang som gör att du är helt slut i veckor efteråt.

I år ska det dock bli annorlunda. För nu har du fått tipset av en vän att använda dig av en cateringfirma, istället för att laga all mat själv. Ett tips som du direkt fick godkänt av din chef, och som inte kommer kosta mer än om du lagar maten själv. Det har du räknat ut när du såg hur mycket tid som gick från dina ordinarie arbetstimmar. Plus priset på matinköpet.

Cateringfirma till din tjänst

Nu är det bara att ge dig ut på marknaden och leta upp en cateringfirma som passar för ditt evenemang. Du vet att det finns flera olika firmor att välja bland i närområdet. Och alla har sin specialitet, när det gäller mat och mertjänster.

Du väljer att anlita en firma som har mat som passar. Och som dessutom kan anordna ett partytält, möbler, porslin och servering. Det enda du behöver göra är att bjuda in alla gäster. Och att mingla runt med dem under tillställningen. Det här blir sannerligen ett evenemang som går till historien.

Få hjälp med din catering genom att besöka www.cateringfirman.se.